Inloggen

Over F1RE

Ignite change

Ons doel is om de mooiste carrières vorm te geven en alles in het werk te stellen om talent nog beter te maken. Om onze mensen en onze relaties het vuur te geven om verandering mogelijk te maken.


Geen ingewikkelde structuren, dure kantoren en bureaucratische afdelingen. Voor mensen en bedrijven die verder willen en die muren vooral prettig vinden om zich tegen af te zetten. 
We hebben alles vanaf de grond opnieuw opgebouwd en zo de vertragende lagen uit de onderneming gehaald. Zodat ideeën zuurstof krijgen. Passie is vuur en vuur moet branden.

We hebben het beste van twee werelden; Een succesvol werving en selectie bureau met serieuze slagkracht en de voordelen van het professional services business model. Hierdoor ontstaat een organisatie die relaties beter van dienst kan zijn. Snellere beschikbaarheid van talent en continuïteit in kennis zijn onmisbaar in de huidige snelle veranderlijke markt.

De mensen van F1RE zijn werkzaam in sectoren die zich kenmerken door hun kennisgedreven imago. Waar een snelle innovatie cyclus het verschil maakt en de denkkracht van professionals de bepalende factor is.
Net als bij een topsporter komt men tot de beste prestaties, als de faciliteiten en begeleiding optimaal zijn. Jarenlange ervaring van de mensen van F1RE zorgt ervoor dat we die begeleiding kunnen bieden en de juiste faciliteiten klaar hebben staan.

We staan aan het begin van deze reis waar we continu op zoek zijn naar de volgende innovatie.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.