Inloggen

Sollicitatie procedure

Nice to meet you!

Een goed sollicitatie proces is de start voor een mooie carrière bij F1RE. Op dit moment voornamelijk online, maar een ontmoeting op kantoor is altijd mogelijk. (covid-19 proof). We gaan ontdekken wat we elkaar te bieden hebben. Waar we elkaar versterken. Op verschillende aspecten onderzoeken we dat in het proces. Je spreekt met de mensen met wie je gaat werken en waarmee je de volgende stappen in je carrière gaat realiseren. Ook kijken we al naar de eerste opdrachten en hoe deze passen in je ontwikkeling.

Het proces is er op gericht om antwoorden te vinden op de volgende vragen:

  • Waar wil je naar toe? Op de korte termijn, maar ook naar de verdere toekomst.
  • Hoe wil je daar in geholpen worden.
  • Welke ervaringen en kennis wil je graag opdoen en op welk niveau zit je nu. (gap analyse)
  • Wat zijn de vijf meest belangrijke aspecten in je werk voor jou.

In de gespreksrondes gaan we hierop in. We nemen de tijd om de antwoorden op bovenstaande vragen helder te krijgen. Met als uitgangspunt om een situatie te creëren waar we de antwoorden om zetten in acties. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd, en met een plan voor twee jaar. Daarin beschrijven we met elkaar hoe we je ambities gaan realiseren zoals we hebben ontdekt in het proces. Na deze 2 jaar gaan we weer hetzelfde traject in. Zo houden we het vuur brandend.

kijk hier voor de laatste vacatures!

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.